Word een trotse sponsor van de Stepelfstedentocht!

Stichting Bolswarder Stepelfsteden is trots op de ondersteuning van onze huidige sponsoren, waaronder bedrijven die geloven in het bevorderen van sport en beweging. Wil jouw bedrijf ook bijdragen aan dit geweldige evenement?

Als sponsor van de Stepelfstedentocht krijg je de kans om je merk te promoten voor een groot publiek van nationale en internationale deelnemers. Daarnaast help je mee aan het in stand houden van deze geliefde traditie die draait om plezier en sportiviteit.

Hoe word je een sponsor?

Bedrijven kunnen op verschillende manieren sponsor worden van de Stepelfstedentocht. Bekijk onze sponsorpakketten voor opties die passen bij jouw budget en marketingdoelen. Vul het aanmeldingsformulier in om je interesse kenbaar te maken en neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze huidige sponsoren

Ontdek welke bedrijven momenteel sponsoren zijn van Stichting Bolswarder Stepelfsteden. Deze bedrijven dragen bij aan het succes van de Stepelfstedentocht en genieten van zichtbaarheid bij een breed publiek.

Wil je ook graag deel uitmaken van dit geweldige netwerk van bedrijven die sport en beweging ondersteunen? Neem vandaag nog contact met ons op en bekijk de mogelijkheden om sponsor te worden.

Neem contact op en word sponsor!

Samen kunnen we bouwen aan een succesvol partnerschap dat zowel jouw bedrijf als ons evenement ten goede zal komen. Volg ons op Facebook en Instagram voor updates en inspirerende verhalen van deelnemers.