Evenementen Updates

Welkom op de Nieuws pagina van Stepelfsteden! Hier vind je alle laatste evenement updates met betrekking tot onze jaarlijkse Step Elfstedentocht in Bolsward. Wij houden je op de hoogte van alle belangrijke aankondigingen en nieuwtjes rondom ons unieke evenement.

Sportnieuws

Blijf op de hoogte van het laatste sportnieuws van Stepelfsteden. Ontdek inspirerende verhalen van deelnemers, interessante feiten over de Step Elfstedentocht en meer. Maandelijks delen wij boeiende content over sportiviteit en beweging. 

Dus Klik op de button!

Volg ons op Social Media

Wil je live updates, inspirerende verhalen, prachtige foto's en het laatste nieuws niet missen? Volg Stepelfsteden dan op Facebook en Instagram. Mis niets van onze avonturen en blijf op de hoogte van alles wat met de Step Elfstedentocht te maken heeft!

Sponsor Worden?

Wil jij jouw merk onder de aandacht brengen bij een groot nationaal en internationaal publiek? Word dan een sponsor van Stepelfsteden! Bedrijven kunnen ons op verschillende manieren sponsoren en zo ons evenement dat sportiviteit en samenhorigheid promoot, ondersteunen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de sponsormogelijkheden.

Contactgegevens

Heb je vragen of wil je meer weten over Stichting Bolswarder Stepelfsteden en de Step Elfstedentocht? Je kunt ons bereiken per mail of op het volgende adres: Postbus 9, 8700 AA Bolsward, Nederland. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen!