Afgelopen tocht

De afgelopen Step Elfstedentocht was een groot succes. Met honderden deelnemers die zich door de historische route van de Friese Elf Steden bewogen, was de sfeer onvergetelijk. Het weer was gunstig, met een heldere lucht en milde temperaturen, wat bijdroeg aan de feestelijke stemming. De tocht verliep vlekkeloos dankzij de uitstekende organisatie, sponsoren, vrijwilligers en enthousiaste supporters langs de route. Bij elke stad werden de steppers hartelijk ontvangen door juichende menigten. Aan het einde van de dag bereikten de deelnemers moe maar voldaan de finish in Bolsward , waar ze werden onthaald met muziek, familie en feestelijkheden. De Step Elfstedentocht 2024 zal zeker nog lang in het geheugen blijven als een sportief hoogtepunt vol plezier en met nieuwe vriendschappen!

Interview 37e editie

Interviewer: Goedemiddag! Wat fijn om met jullie te spreken na zo'n geslaagde Step Elfstedentocht. Allereerst, hoe kijken jullie terug op dit evenement?

Bestuurslid: Goedemiddag! We zijn ontzettend trots op hoe alles is verlopen. De weersomstandigheden waren ideaal en de sfeer was fantastisch. De logistiek verliep soepel dankzij onze geweldige vrijwilligers en we hebben veel positieve reacties ontvangen van de deelnemers.

Interviewer: Dat klinkt geweldig. En hoe was het voor jou als deelnemer?

Deelnemer: Het was een geweldige ervaring! De route was prachtig en de sfeer onder de steppers was heel positief. Het publiek langs de route op verschillende plaatsen gaf ons echt een energieboost. Het was zwaar, maar de voldoening bij de finish in Bolsward was onbeschrijfelijk.

Interviewer: Wat was voor jullie beiden het hoogtepunt van deze tocht?

Bestuurslid: Voor mij was het hoogtepunt de finish in Bolsward. Het zien van al die blije gezichten van de deelnemers die moe maar voldaan aankwamen, dat was echt bijzonder. Het voelde als een beloning voor al het harde werk dat we als bestuur erin hebben gestoken.

Deelnemer: Voor mij was dat het moment van de finish; dat was het ultieme hoogtepunt.

Interviewer: Kijken jullie al uit naar de volgende editie?

Bestuurslid: Absoluut! We zijn al begonnen met de voorbereidingen voor volgend jaar. We willen graag voortbouwen op dit succes en kijken hoe we de tocht nog beter kunnen maken.

Deelnemer: Zeker! Ik kan niet wachten om weer mee te doen. Het is een fantastische manier om Friesland te ontdekken en de sfeer is uniek!

Interviewer: Bedankt voor jullie tijd en succes met de voorbereidingen voor de volgende Step Elfstedentocht!

Bestuurslid: Dank je wel!

Deelnemer: Bedankt! Ik kijk ernaar uit.

Foto's en Video's

Bekijk adembenemende foto's en meeslepende video's van eerdere Stepelfstedentochten. Krijg een voorproefje van de sfeer, de emoties en de onvergetelijke momenten van ons evenement. Laat u meeslepen door de visuele pracht van de Stepelfstedentocht.