Word een Vrijwilliger bij Stepelfsteden

Wil jij deel uitmaken van ons geweldige team als vrijwilliger bij Stepelfsteden? Wij bieden verschillende mogelijkheden voor vrijwilligerswerk tijdens ons jaarlijkse evenement, de Stepelfstedentocht. Jouw hulp is van onschatbare waarde om dit sportieve en leuke evenement soepel te laten verlopen!

Routebegeleiders zijn essentieel voor het begeleiden van de deelnemers langs de route van de Stepelfstedentocht. Je helpt hen de juiste weg te vinden, geeft aanwijzingen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Een onmisbare schakel in ons team!

Als vrijwilliger zorg je ervoor dat de deelnemers en andere vrijwilligers van Stepelfsteden voorzien zijn van de nodige energie en verfrissing. Van het uitdelen van drankjes en snacks tot het masseren van onze deelnemers, jouw bijdrage wordt zeer gewaardeerd!

Aanmelden als Vrijwilliger?

Geïnteresseerd om vrijwilliger te worden bij Stepelfsteden? Het aanmelden is eenvoudig! Stuur ons een e-mail op info@stepelfsteden.nl of vul ons online formulier in. We kijken ernaar uit om samen met jou een fantastisch evenement neer te zetten!