Categorieën
Nieuws

Vrije Inschrijving 2016

Het is oudejaarsavond, een avond waar je met familie en vrienden gaat samen zitten om het voorbije jaar nog eens met elkaar te delen en te gaan toosten op het nieuwe jaar: op een gezond en gelukkig nieuw jaar, goede voornemens en/of misschien wel een sportieve uitdaging voor 2016.

Op zondag 15 mei 2016 vindt alweer de 31e Step Elfstedentocht plaats. Wil jij in 2016 voor het eerst mee doen? Of heb je de tocht der tochten op de autoped al eerder gedaan en doe je graag nog een keer mee? Geef je dan op vanaf 1 januari om 00:00 uur, want dan zal de vrij inschrijving geopend zijn. Opgave is mogelijk via de volgende link: Vrije Inschrijving 2016. Heb je geen eigen step? Geen probleem je kunt vanaf dat moment ook een step huren. Het huren van een step is mogelijk via de volgende link: Stepverhuur 2016.

Afgelopen jaar ontvingen we berichten van mensen die zich probeerden in te schrijven en/of een step wilde huren op de eerste dag van het nieuwe jaar. De online formulieren leken niet te werken. Wij hopen dat de problemen inmiddels zijn opgelost, mocht je toch problemen ondervinden, dan kun je de benodigde gegevens ook mailen naar Stepelfsteden@gmail.com (Naam, Adres, Postcode, Woonplaats, Geboortedatum, Telefoonnummer, Aantal uitgereden tochten, Email-adres) als je daarbij een step wilt huren geef dat dan eveneens aan.

Let bij de vrije inschrijving op de volgende punten:

  • Voor iedere deelnemer dient apart een inschrijvingsformulier te worden ingevuld. Als je meerdere deelnemers per mail opgeeft dien je alle benodigde gegevens zoals hierboven aangegeven te vermelden.
  • Alleen correcte en volledig ingevulde inschrijfformulieren, dan wel een opgezette mail met alle gegevens van de deelnemers, worden in behandeling genomen.
  • De kosten voor een startkaart zijn €25,00 per stuk.
  • Na inschrijving zal je verdere informatie aangaande de betaling ontvangen op het door jouw aangegeven e-mailadres(sen).
  • De Bolswarder Step Vereniging heeft geen automatische verwerking van de inschrijvingen. Het kan dus een aantal dagen duren voordat je van ons tegenbericht kunt verwachten. Hiervoor vragen we je begrip.
  • De inschrijving zal sluiten zodra we de 175 inschrijvingen hebben bereikt.
  • Op volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen zullen de kaarten worden verstrekt.
  • Vrij inschrijvingen die we ontvangen voor het aanbreken van 1 januari zullen worden verwijderd en worden dus niet in behandeling genomen. (De Bolswarder Step Vereniging wil iedereen hier een gelijke kans in geven).
  • Mocht je vragen hebben omtrent je inschrijving of stephuur dan kun je ons mailen op Stepelfsteden@gmail.com of sneller nog via twitter: @Stepelfsteden (gebruik dan ook #step11)

Op dit moment zijn er ruim veertig steppers die hebben gebruik gemaakt van de voorinschrijving. Kortom er zijn dus vanaf 1 januari nog ongeveer 130 kaarten te verdelen. We raden je dus ook aan er bij het aanbreken van het nieuwe jaar vroegtijdig bij te zijn! De Step Elfstedentocht zat in 2015 na negentien uren vol. Hoe lang zou het dit jaar duren?

Het bestuur wenst jou bij deze een gezond, voorspoedig en sportief 2016 toe. Wij kijken al weer uit naar zondag 15 mei. Jij ook?