Categorieën
Nieuws

Inschrijving 2014

Het mag dan inmiddels 8 januari zijn, maar bij deze willen wij een ieder nog een mooi en gezond 2014 toe wensen.

Sinds 1 januari is de inschrijving weer geopend. Op 8 januari zijn we de honderd inschrijvingen gepasseerd en zijn alle steps van de vereniging verhuurd (al na een paar dagen).  Er waren zelfs twee personen die zich op 1 januari  00:00 hadden opgegeven. De Step Elfstedentocht van 2014 lijkt dus wederom een succes te worden.

Er waren/zijn echter wat problemen met het inschrijf- en huurformulier op de site. Mocht je je voor een van beide nog aan willen melden en het formulier werkt niet, dan kun je het ons ook direct mailen met de benodigde gegevens (Naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, aantal uitgereden tochten en e-mailadres) op stepelfsteden@gmail.com

Op dit moment zijn we druk bezig om vragers en aanbieders van huursteps nader tot elkaar te brengen. Kortom step jij de Step Elfstedentocht van 2014 niet maar heb je wel een eigen step? Misschien wil jij dan zelf je step wel verhuren? Zodat mensen die zelf nu niet een step hebben alsnog blij kunnen worden gemaakt (op volgorde van aanvraag). Wil jij je step zelf verhuren? Mail ons dan op stepelfsteden@gmail.com en wij leggen voor jou het contact.

BSV Stept voor Serious Request

Op 23 december jongst leden stepten we met een 50-tal steppers vanaf de Groene Weide in Bolsward naar het Glazen Huis in Leeuwarden voor Serious Request. Steppen voor een goed doel, mooi om te zien dat er zoveel mensen mee wilden op de step. De weersomstandigheden waren goed en we hebben uiteindelijk een prachtig bedrag op kunnen halen voor Serious Request (ruim €4000), omdat de deelnemers hun best hebben gedaan om zich te laten sponsoren. Dankzij jullie konden we onderstaande cheque aanbieden, hartelijk dank daarvoor.

Daarnaast willen wij onze dank betuigen aan Landustrie te Sneek voor hun diensten en materialen, Cafe de Trijesprong te Winsum voor het beschikbaar stellen van hun herberch, zodat de deelnemers een heerlijke kom snert konden nuttigen halverwege de tocht. Ook willen we Susan, Marthe, Joke & Sandra van de afdeling hartbewaking van het MCL in Leeuwarden bedanken. Zij stepten namelijk de afgelopen Step Elfstedentocht al voor Serious Request, misschien was zonder hen dit idee vanuit de Bolswarder Step Vereniging niet eens geboren.

De actie “BSV stept voor Serious Request” kan nog steeds gesteund worden. TV-Bolsward heeft van de dag een flink aantal foto’s gemaakt. En Omroep-Sudwest heeft beelden van de dag gemaakt (filmpje vanaf 5:45).

Serious Request Cheque